Gelde alıntı yazıya başlık at.
"İçimizdeki canavarlar" / "Süper bünyeye sahip nesil" / "Nüfusu bu durum karşısında 6 çocukla koruyalım " / "Şaka,Maka" / "Bayat haber" / "Bu da bir şeymi"
Ya siz nasıl başlık atardınız ?
Zehirliyorlar...
Et: Etlere bradmix denilen bir tür kimyasal maddenin enjekte edilmesiyle parlaklılığını, renginin kırmızılığını ve ağırlığını artırma yoluna gidiliyor. 100 gramlık et, 140 gram oluyor.
Bal: Küflenmesini ve güvelenmesini engellemek için arının peteğine zehirli naftalin ilave ediliyor.
Ekmek: Esmer ekmeklerin üretiminde rengin koyu olması için arpanın yakılarak siyahlaştırılmasıyla elde edilen maddeler kullanılıyor. Bunlar kansere yol açıyor.
Zeytin: Zeytin, kostikle karartılıyor. Kostik ve paslı demir reaksiyona sokularak erken olgunlaştırılmaya tabi tutuluyor. Kostik endüstriyel temizlikte kullanılan bir madde.
Bulgur: Tavuk yemi olarak faydalanılan esmer ve beyaz buğdayı, safran kimyasal boyasıyla sararttıktan sonra piyasaya sürüyorlar.
Esmer şeker: Esmer şekerlerde kullanılan melas yerine, toz şekeri fırında yakarak esmerleştiriyorlar. Bu da kanser riski taşıyor.
Süt: Mandıralarda kesik sütü normale döndürmek için içine soda katıyorlar ve taze sütmüş gibi piyasaya veriyorlar.
Kaşar: 10 kilo sütten 1 kilo kaşar elde edilirken, soya proteini katılan sıfır yağlı 6-7 kilo sütten 1 kilo kaşar yapılmaya başlandı. Aradaki eksiklik, nebati margarin kullanarak gideriliyor.SADIK ÇELİK
* Bayat tavuklar çamaşır suyu ile beyazlatılarak piyasaya sunuluyor.
* Sucuğun içine çöpe atılması gereken akciğer parçaları konuluyor.
* Beyaz peynire kireç katılarak parlak beyaz olması sağlanıyor.
* Dönerin içine tavuk sakatatı ve öğütülmüş tavuk bacağı katılıyor.
* Leblebi tozuna tuz, fıstık tozuna ise bezelye ve boya karıştırılıyor.
* Yoğurdu daha katı hale getirmek için büyük baş hayvanların yağından elde edilen toz halindeki jelatin kul-lanılıyor. Halka bu yoğurt köy yoğurdu diye satılıyor.
* Salam ve sosise tavuk derisi, bağırsağı ve taşlık karıştırılıyor.
* Karabibere renk alması için kanserojen boya katılıyor.
* Sütün öz yağı alınarak, katıyağ ile karıştırılıyor. Böylece, yağlı süt imajı veriliyor.
* Küf tutmuş ve bayatlamış peynirler, eritilerek eritme peynir haline getiriliyor.
* Tereyağına patates ve margarin karıştırılıyor.
* Ekmeğe karbonatkatılarak beyazlaştırılıyor.
* Ufalanmış peynir birleştirilip yeniden kalıp peynir yapılıyor.
* Zeytinyağına pamuk yağı karıştırılıyor.
* Kırmızı bibere kiremit tozu karıştırılıyor.
* Son kullanma tarihi geçmiş sucuklar, yeni yapılan sucukların içine karıştırılarak yeniden imal ediliyor.FİLİZ ÇALIŞTIRAN
Saygılar.
"İçimizdeki canavarlar" / "Süper bünyeye sahip nesil" / "Nüfusu bu durum karşısında 6 çocukla koruyalım " / "Şaka,Maka" / "Bayat haber" / "Bu da bir şeymi"
Ya siz nasıl başlık atardınız ?
Zehirliyorlar...
Et: Etlere bradmix denilen bir tür kimyasal maddenin enjekte edilmesiyle parlaklılığını, renginin kırmızılığını ve ağırlığını artırma yoluna gidiliyor. 100 gramlık et, 140 gram oluyor.
Bal: Küflenmesini ve güvelenmesini engellemek için arının peteğine zehirli naftalin ilave ediliyor.
Ekmek: Esmer ekmeklerin üretiminde rengin koyu olması için arpanın yakılarak siyahlaştırılmasıyla elde edilen maddeler kullanılıyor. Bunlar kansere yol açıyor.
Zeytin: Zeytin, kostikle karartılıyor. Kostik ve paslı demir reaksiyona sokularak erken olgunlaştırılmaya tabi tutuluyor. Kostik endüstriyel temizlikte kullanılan bir madde.
Bulgur: Tavuk yemi olarak faydalanılan esmer ve beyaz buğdayı, safran kimyasal boyasıyla sararttıktan sonra piyasaya sürüyorlar.
Esmer şeker: Esmer şekerlerde kullanılan melas yerine, toz şekeri fırında yakarak esmerleştiriyorlar. Bu da kanser riski taşıyor.
Süt: Mandıralarda kesik sütü normale döndürmek için içine soda katıyorlar ve taze sütmüş gibi piyasaya veriyorlar.
Kaşar: 10 kilo sütten 1 kilo kaşar elde edilirken, soya proteini katılan sıfır yağlı 6-7 kilo sütten 1 kilo kaşar yapılmaya başlandı. Aradaki eksiklik, nebati margarin kullanarak gideriliyor.SADIK ÇELİK
* Bayat tavuklar çamaşır suyu ile beyazlatılarak piyasaya sunuluyor.
* Sucuğun içine çöpe atılması gereken akciğer parçaları konuluyor.
* Beyaz peynire kireç katılarak parlak beyaz olması sağlanıyor.
* Dönerin içine tavuk sakatatı ve öğütülmüş tavuk bacağı katılıyor.
* Leblebi tozuna tuz, fıstık tozuna ise bezelye ve boya karıştırılıyor.
* Yoğurdu daha katı hale getirmek için büyük baş hayvanların yağından elde edilen toz halindeki jelatin kul-lanılıyor. Halka bu yoğurt köy yoğurdu diye satılıyor.
* Salam ve sosise tavuk derisi, bağırsağı ve taşlık karıştırılıyor.
* Karabibere renk alması için kanserojen boya katılıyor.
* Sütün öz yağı alınarak, katıyağ ile karıştırılıyor. Böylece, yağlı süt imajı veriliyor.
* Küf tutmuş ve bayatlamış peynirler, eritilerek eritme peynir haline getiriliyor.
* Tereyağına patates ve margarin karıştırılıyor.
* Ekmeğe karbonatkatılarak beyazlaştırılıyor.
* Ufalanmış peynir birleştirilip yeniden kalıp peynir yapılıyor.
* Zeytinyağına pamuk yağı karıştırılıyor.
* Kırmızı bibere kiremit tozu karıştırılıyor.
* Son kullanma tarihi geçmiş sucuklar, yeni yapılan sucukların içine karıştırılarak yeniden imal ediliyor.FİLİZ ÇALIŞTIRAN
Saygılar.
4 yorum:
Bunları görünce iyi ki hizmet
sektöründeyim diye düşündüm.
Keza çoğunun nakliyesi bizden geçsede,kar edelim derken zehir
saçıyor çoğu..
Cebinden gözlük kapını çıkartacaksın,içinden yakın gözlüğünü,üşenmeden takıp son kullanım tarihine bakacaksın.Boşver abi,at
sepete gitsin.
Saygılar.
Alistik.
Alis.
Al.
A.
Zehirlenmis.
Ne çalışkan insanlar var değil mi? Uğraşıp didinip, yavaş yavaş adam öldürmenin tarihini yazacak bunlar.
Yazarlar kardes yazazlar. Bizde hep birlikde alkis tutariz.Tutabilirsek !!!
Yorum Gönder