Perşembe, Ekim 04, 2007

ANLIYANIZ VARMI !!


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Alman Birlik 90/Yeşiller Partisi Eş Başkanı ve Almanya Federal Meclisi Alman-Türk Parlamenterler Dostluk Grubu Başkan Yardımcısı Claudia Roth ile yaptığı görüşmede, Roth'un Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt ile ilgili medyaya yansıyan sözlerini gündeme getirip, tepki göstererek ''Bizim Silahlı Kuvvetlerimiz elbette eli silahlı teröristlere gereken karşılığı verecektir'' dediği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, AK Parti Genel Merkezi'ndeki görüşmede Erdoğan, terör örgütü PKK'yı destekleyenlerin bulunduğunu hatırlatarak, ''Terör örgütüne, 'terör örgütü' demeyenler 'kardeşim', 'arka bahçemiz' diyenler var. Terör örgütünün avukatlığını yapıyorlar, bu kabul edilemez. PKK'ya terör örgütü demeyenlerle muhatap olmayız'' dedi.

''HER TÜRLÜ ŞİDDETE KARŞIYIZ''

Claudia Roth da her türlü şiddete karşı olduğunu vurgulayarak, PKK'ya silah bırakma çağrısında bulunduğunu ifade etti.

Roth, Şırnak'taki saldırıyı üzüntüyle karşıladığını belirterek, ''PKK'nın eylemlerini haklı çıkaracak herhangi bir unsur bulunmuyor. PKK ile DTP'yi birbirinden ayrı tutmamız gerekir'' dedi.

Bunun üzerine Başbakan Erdoğan Roth'a, ''Bakın siz PKK'ya 'terör örgütü' diyor ve kınıyorsunuz ama bunu onlar söylemiyor'' karşılığını verdi.Sabah Gazetesi.

Sarhoş kovboyların öldürücü kurşunları :
Başlık aynen böyle Die Welt gazetesinde nereye ait diyecek olursanız Almanya yani sayın Claudia Roth 'un ülkesinde çıkan bir gazete.
Bağdat sokaklarında amok sürücüler, 200 yakın silahlı saldırı.Ölen siviller bu sadece Blackwater'lerin marifetleri.Kimlerden meydana getirilmiş bu kişiler filimlerde oynıyan Ramboları örnek almış kişiler orada neler oluyor bilen kimse yok.Gazete daha çok şeyler yazıyor.
Şimdiye kadar 1 milyon insanın öldügü ülkeden bahs ediyorum.Şu anda ölüm her köşede kol geziyor.Terör bütün doğurganlığı ile devam ediyor.
Bu ülkeyi iyi bir yaşama kavuşruracak kurtarıcılar.
Evet bir yerde kurtardılar kurtulanlar şimdi toprak altında.
Soracaksınız bunun sayın Claudia Roth ile ne ilgisi var diyeceksiniz.Harbi başlatan Amerika Avrupa değilki !!!
Evet doğru AB üyesi İngiltere o harpde değildi.Bunun gibi ufakda olsa bir çok AB ülkesi askerleri orada değilmi.Polonya vs, gibi.
Orada olanları her gün Alman basını yazıyor.
Ne gariptirkı bu haberler okunmuyorda.Ölen 1 milyon insanın neden öldüğü analiz yapılmıyor.O harbe hiç bir katkıda bulunmamaya çalışmış ülke ve onun zararlarını çeken bir ülke Türkiye ziyaret edilerek yukardaki konular konuşuluyor.
Hadi canım sende sizler artık demokrasi, insan hakları ciddiyetinizi çoktan kaybettiniz.Önce kendi kapınızın önünü süpürün.
Çok merak ederdim filanca kasabada 12 sivil insan kurşuna dizilse ne olurdu.
Sehrin göbeğinde sivilleri öldüren bombalar olsa idi.
Avrupa artık bu anlıyışla ciddiyetini çoktan kaybetti.
Benim tuzum kuru demekten ileri gitmiyor.
Vietnamda olanların pis kokularını senelerce kokladık.
Afganistan,Orta doğu,Irak,sırada kim var...
AB her geçen gün saygınlığını kaybediyor.
Saygılarla.

Hiç yorum yok: