Cuma, Ekim 27, 2006

ACABA BIR GARIPLIKMI VAR!..


"Ölen ya da kaybolan işçi yok"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Kazakistan'da Türk ve Kazak işçiler arasında çıkan kavgada hayatını kaybeden ya da kaybolan Türk işçisi bulunmadığını açıkladı. Bakan Başesgioğlu, Kazakistan Çalışma Bakanı'na bir mektup yazarak olaylardan dolayı kaygılandığını bildirdi.
E.Sabah.
Üc gündür Tv.lerde cep telefonlarindan cekilen olaylarla ilgili haberler yayinlaniyor.Acilen getirilen isci guruplari ve yapilan röportajlardan oradaki vahset anlatiliyor.Sonunda bir gazetemizin Elektronik sayfasindan yetkili Bakanligin kamu oyuna acikladigi 4 kelime.
Gene haberin arkasindan 4 gencin arkadaslarinin kafasina dayadigi tabanca haberi.Ifadeleri alindiktan sonra serbest birakilmalari.
Ve son olarak 1459 km gezileri sirasinda Wild West'i kiskandiracak sekilde katliami yapan kisiler boy aliyor.Büyük harflerle bir tanesinin daha evvel adam öldürmüs oldugu ve Af ile saliverilmis.Bu arada zanlilarin ve Avukatin yorumlari yazmaya elim varmiyor.Her öldürdükleri kisi icin Agarlastirilmis müebbet alacaklarmis.Top yekün 36 Ay tabii bu arada yeni bir af ugramazsa.
Kisaca Deprem ile ilgili yorumla alisa gelmis haber bülteni hepimizin merakla bekledigi kismi geliyor.A sanatcimizdan baslanarak Z sanatcimiza kadar bu bayram tatilinde kacar para kazandiklari en ufak detayina kadar anlatiliyor.
Iyi ki varsin Özel tv'ler yoksa Dünya dan haberimiz olmiyacakti.
Yukardaki haberleri seyredemiyenler icin not ettim.Isterseniz yorum yazabilirsiniz.Ben de not defterimi cikarip hangi dizileri seyredecegime bakayim.
Saygilarla.

2 yorum:

birisinin yeri dedi ki...

İşte bu :

The Return Of Erdil !

Gidişin suskun olmuştu ama..
Dönüşün muhteşem oldu.
Yazınla ilgili maalesef şimdi yorum yapamayacağım Erdil Baba.
Kusura bakma.

Çünkü önce şöyle bir en sağlamından hoşgeldin yine diyorum.

Yukarıdaki görsel şölen bir harikaaaa :)

ERDIL dedi ki...

Bavercim seni anliyorum.Ilerde Dondurmalar hakkinda yorum isterim.