Cumartesi, Ocak 06, 2007

TELLÄL....


*Ah Dostlar dün yatagimdan davul sesi ile uyandim.Gümbe de güm bir ses," bagiriyordu Telläl" Bre ahali arabanizla sehir icine gezmeye gitmenin tadini cikarin. 2007 senesinden sonra sehrin icine gitmek isterseniz arabanizdan para alacagiz.Amma sizlere bedava.Bu duyuru yanliz arabalariniz icin gecerlidir.Hele hele kicindan pis kokanlar para da verseler bundan gayri giremiyecekler.Sonra gene bagriyor 2010 da hecmi hec giremeyeceklerdir.Diyordu Telläl.
Adamlarin cani ne kadar tatli ya.

Eh sabah sabah uyanmistik ne yapalim söyle sanal gazetelere bakalim dedik.

*Kocaman bir baslik artik Komsii degil AB demis.Transit vizeler artik gecerli olmiyacakmis.Nakliyeciler icin. Bre kardes biz burada her zaman AB icin yazmadikmi ? Ister icinde ol istersen disinda ol. Seni ilgilendiren kismini ögren demedikmi.Lafimizi dinleseydin simdi yaygara yapmazdin.Biliyorsun ki 2007 senesinde adam AB li oluyor.Onun kanunu ne ise uyguliyacak. Minare elinde simdi kilif ara bakalim.

*Bir baslik daha Yunan'li Fransa'dan Istanbul-Izmir'i vuracak menzilli füzeler alacakmis.Arkadas Berlin-Istanbul 2435 km.Istanbul-Hakkari kac kilometre biliyonmu ?.Aklin sira cilve yapmaya kalkarsin, bir delilik yapar füzeyi ateslersin.
Gitti benim iki sehrim var sayalim.Ayni füzeler seni haritadan siler bunu hicmi düsünmezsin.
Hani Tarihte bir söz vardi sakalimi kestin bak daha gür cikti yerine.Kolunu kestim adin colaga cikti sözü geldi aklima.Yok Dostlar daha bir cok baslik var ama bu günlük yeter.
Ben Televizyonumu acayim sabah programlari gözel oluyor.
Kalin saglicakla.

2 yorum:

birisinin yeri dedi ki...

amman ha, söyle Erdil Baba onlara, herşeye eyvallah ama, o füzeleri paket yapar,affınıza sığınırak münasip bir yerlerin tıkar ve hem de içlerinde patlatırız.
yok öyle memleketimle uğraşmasınlar,
!
ayıb oluyo sonra.!

ERDIL dedi ki...

Ya bizimkilerin asparagaz yazisi veya ya da uzaktan uzaga havlayan köpek sesleri.