Cuma, Eylül 21, 2007

HAYALMİ HAYALETMİ !!!




Bilmediğimiz dünyadan gelen görüntüler :

Sözde hayaletlerin evinizde dolaşması; bilinmiyen dünyadan gelen çağrılar,bir çok insanın onlarla karşı karşıya kalarak anlattığı öyküler.
Bu gün Almanya'da bu konumla ilgili tek bir kurum Freiburg şehrindedir.
O kurum böyle durumlarla karşı karşıya gelmiş insanlara yardımcı olmaktadır.
Yukardaki resim 19.12.2003 senesinde Londra'da Hampton Court şatosunun kapısında eski tarihi elbiseler giymiş bir hayaletin güvenlik kamerası ile çekilmiş resmi...
Walter von Lucadou, Freiburg şehrinde Parapsychologi Almanya şubesini yürüten araştırmacıdır.Kendisi böyle durumlar karşısında kalan kişilerle ilgilenmektedir.
Bu gün senede 3 binin üzerinde kişi, bu konuda yardım istemektedir.Bu gurup öğrenciden tutunda, yaşlısına kadar uzanan bir topluluk.
Bu gün medya,tv gazeteler,kitaplar,Sihir,fal ve bilinmiyenler hakkında yapılan yayınlar insanları ne dereceye kadar etkileri altında tutmaktadır ?
Böyle durumların etkisi altına giren kişilerin üzerinde açacağı bunalımlar dikkate alınacak kadar önem taşımaktadır.
Fizik ve Psychologi buna işaret etmektedir.
Her anlatımın bir doğruyu gösterdiği her ne kadar insana gizemli gelmesine karşılık, akli bir izahı olduğunu söylemektedirler.
Yapılan incelemelerde çocukların daha çok hayalet gördükleri söylenmektedir.Bununda çocuklarda bazı gelişmelerin büyüklere nazaren daha gelişmemiş olması; bu nedenlede bazı şeyleri canlandırabildikleri olarak izah edilmektedir.
6 yaş gurubu arasında düşünce seli içersinde Fantazi ve Realited bir birine karıştığı görülmektedir.Çoğu zaman yaratmış oldukları görünmez oyun arkadaşları arasında bir bağlantı kurmaktadırlar.
20 li yaşlara doğru „Parapsycholog“larca yapılan tesbitlerde, Hayaletlerin sadece bir insan ürünü olduğu söylenmektedir.
Örneğin bir aile çekip gönderdiği bir resim.
Neol zamanı onlar için gizem taşıyan bir resim göndermişler.Resimde bir dumanın yükseldiği görülmektedir süsledikleri çam ağacının altında.Daha ışıklar ve mumlar yanmadığı halde.Fizikçi araştırmacılar çamın çıkardığı ısının gözle görülemediğini fakat iyi bir kamera onu belirliyebileceğini söylemektedir.
Hayalet araştırmacası "Walter von Lucadou"bir ailenin dumanlar içinde hareket eden bir hayaleti gördüklerini söylemektedirler.Nasıl oluyorda böyle bir hayaleti görebilmektedirler.
Araştırmacı bu durumlarda. İnsan beyninin devamlı olarak bir şekil aradığını söylemektedir.Bu durumun aile bireylerinin bir tanesinin söylemesi ile başlayıp her bireyin o sis içinde şekillendirdiği mustalardır.
Bu gün gökyüzüne baktığınız zaman gözlerinizin önüne bir çok şekiller getirmezmisiniz.Eğer bunları beyninizin bir köşesinde öykülerle birleştirdiğiniz zaman o hayaletleri görmeniz işten bile değildir.
Böyle durumlar karşısında sükuneti seçmeniz tavsiye edilmektedir .
Bu gün bir çok vakalarda bozukluk görülen kişilerin içine bir şeytanın girdiği ve onun çıkarılması için ruhvani ve falcılara, büyücülere baş vuranların sayısınında az olmadığı görülmektedir.
Bunun sadece beynin ürettiği bir ürün olduğu ve bu kişilerin birikimleri ile birleşerek bir çok şekillere büründügü bir şekildir.
Kalın sağlıcakla eğer bir hayalet üretmek istiyorsanız sevebileceğiniz bir tane üretin.
Saygılarla.

Hiç yorum yok: