Salı, Mayıs 01, 2007

Adalet ve biz...


Kafa keserek beni elle taciz etti’
Bir köpeğin boğazını bıçakla kestikten sonra “Seni de bu köpek gibi keserim” diye tehdit ettiği ilköğretim öğrencisi kızı, bir yıldır taciz edip harçlıklarını gasp eden sapık genç yakalandı


BÖYLESİ ne görüldü, ne de duyuldu.

Adana’da 17 yaşındaki M.A. adlı sapık gaspçı, akıl almaz bir yöntemle taciz ettiği kızın zorla parasını da almış. Kocavezir Mahallesi’nde oturan ilköğretim okulu 6’ncı sınıf öğrencisi 12 yaşındaki N.G. adlı kız öğrenci, aynı okulda öğrenim gören eski öğrencilerden M.A. (17) tarafından sürekli elle taciz ediliyordu.



Sapık genç, bir yıldır N.’ye sarkıntılık ediyor, harçlıklarını alıyordu. Bu duruma dayanamayan çocuk, olanları annesi C.G.’ye (27) anlattı. Annenin şikayeti üzerine M.A., gözaltına alındı. N.G. poliste verdiği ifadesinde M.A.’nın, okula veya bakkala gidip gelirken sokakta yaklaşık 20 kez tacizde bulunduğunu söyledi.



Serbest bırakıldı

İfadesinde gözyaşlarına boğulan genç kız, şunları söyledi: “Vücudumun değişik yerlerini elleyerek tacizde bulunuyordu. Devamlı elinden kaçıp kurtuldum. 6 ay önce de okul bahçesinin arkasına beni zorla götürdü. Burada bir köpeği boğazını kesip öldürdü.Kaynak.Sok Gazete.

Kanunun belki bir yerde, o kanunları yürütücülerinin de elini kolunu bağlıyabilir.O tarafına bir yorum yazmak haddime düşmemiştir.
Haddime düşen taraf ise zanlının psikolojik olarak bir bozukluk yaşayıp yaşamadığının tesbiti için; bir insani boğazladık dan sonramı bir tıbbi incelemeye sevk edilip edilememesinedir.
Ne günlere kaldık !...
Saygılarla.

2 yorum:

zeyno dedi ki...

İşte bu yüzden millet adaletini kendi sağlamak istiyor belki?? İşte bu yüzden adalete güvenemiyor belki? İşte bu yüzden sokkalar emniyetsiz belki? Hiç düşünüyor mu sistemin içindekiler....

ERDIL dedi ki...

Tedavi görmedigi müddetce bir link vererek.Biz filan tarihin de yazmistik deriz.Sistem varda yürütmek de biraz zorlaniyoruz.
Saygilarla.