Çarşamba, Kasım 05, 2008

ÖRÜMCEK AĞLARI !!!




Vakit gazete binasına asılı pankratta ne yaziyor ?
"Zina serbest olsun diyen ahlaksızlar,
Vakit’e nasıl ahlak dersi verebilir. Teşhircilere, fuhuşçulara, çocuk
tacizcilerine, uyduruk değil, İslam’in öngördüğü cezalar verilsin, var mısınız?"
yazılı pankart asılı olduğu görüldü.

Yani; şeriat kuralları....

"Şeriat kurallarının hakim olduğu ve cehaletin kol gezdiği Pakistan’da kadın olmak çok zor. Erkeklerin ‘söz dinlemeyen’ kadınlara uyguladıkları şiddet yöntemleri arasında yüze kezzap atmak en yaygın olanı. Aşağıda fotoğrafları görülen kadınlar sadece kadın oldukları ve seslerini yükselttikleri için yobaz, cahil erkekler tarafından bu hale getirildi".



IRUM SAİD: Şu anda 30 yaşında.Kezzabla yakıldığında 18 yaşındaydı.Evlenmeyi reddettiği erkek caddenin ortasında vücuduna kezzap attı.Kör oldu.Yüzü,sırtı ve omuzları yandı.Tam 25 kez amelit oldu.

ATİYE HALİL: 3yıl önce 13 yaşındayken komşularının yaşlı bi akrabası Atiye ile evlenmek istedi.Ailesi kabul etti.Ama Atiye daha küçük olduğunu belirtip bu isteği geri çevirdi.Reddedilmeyi kendine yediremeyen erkek,Atiyeyi kezzapla yaktı.

NECEF SULTAN: 5 yaşındayken uyurken babası tarafından yakıld.Çünkü baba Pakistanda değersiz olarak görülen bir kız çocuk istemiyordu.Necef yaralarının iyileşmesi için 15 kez ameliyat oldu.Şu an 16 yaşında 2 gözü kör ve yüzü iskeleti andırıyor.
Sene 2008 hala 85 yıldır bu ülkenin Cumhuriyet ile idare edildiğini bu Cumhuriyet'in laik ve hukuk devleti olduğunu anlamadılar.
Hiç merak etmeyin bu ülke Cumhuriyet'i kuranlar imanı bütün dinini içinde yaşıyan insanlardı..
O zamanda örümcek kafalı insanlar vardı.
Bu günde Hukuk laik Cumhuriyet'i kalkan yapıp cirit atma hevesindeler.
Hiç heveslenmeyin bu millet özünü hiç kaybetmemişdir.
Saygilarla.

4 yorum:

FİGEN KARAVAŞ dedi ki...

Erdil Babacıgım,
Ne diyecegimi bilemedim sabahın köründe.Allah bunları yapanların cezalarını versin inşallah !Cahillik en büyük kötülük bir toplum için. Ve ne yazık ki başımızda bulunan hükümetin de tam yapmaya çalıştığı şey su anda cahilliği arttırmak, artsın ki istediklerini daha kolay yapsınlar, artsın ki bu halkın gozu acılmasın onların neler yaptıklarını ve yapamadıklarını görmesin bu halk !

Bu Vakit denen ne oldugu belirsiz gazete bile diyemiyorum dilim varmıyor, alsın şeriatını başına çalsın ! Bunlarda zerre kadar şeref olsa ..... !

Sinirliyim artık sakinleştirici alacağım dayanamıyorum bu adamlara !...
Saygılarımla,

Figen

etki alanı dedi ki...

AMAN ALLAHIM!
Titredim!
TüTü

ERDIL dedi ki...

Figen kizim özümüzü kaybetmedikten sonra;bizden sonraki nesillerede anlattiktan sonra hic korkumuz olmasin.Onlar o zamanda vardi bugünde varlar,yarinda olacaklar.
Bizler inanclarimizi ilkelerimizi kaybetmedigimiz müddetce karanlik dünyalarinda yasamak zorundadirlar.
Sevgiler-Saygilar.

ERDIL dedi ki...

Ne yazik ki gercekler her zaman
örtülmeye calisiliyor.Sn Tülay hanim.Her an tetikde olduklarini unutmiyalim.Avlarini sinsi bir sekilde köselerinde beklemekteler.
Bunu da ancak egitimli anne adaylari önliyebilir.
Sevgiler-Saygilar.