Perşembe, Mart 29, 2007

ONLARDA BILIYOR...


Yunanistan maçından sonra seyircisiz oynadığımız zorlu bir maçı yenilmeden geçtik.İlk devresini 2-0 yenik bitirmemize rağmen inancımızı kaybetmeden; saha da ki bu güzel insanlar, onları kalplerine basanların yüzlerini bir kere daha güldürdüler.Teşekkür ederiz çocuklar, teknik ekip.
Şimdi size Şok gazetesinden aldığım bir haberi kopyalıyorum.
Saygılarla.

Norveç Teknik Direktörü Hareide nin Commerzbank Stadı’nda yer alan Atatürk posterinin kaldırılması için UEFA ya baş vurması hem oyuncularımızı hem de Fatih Terim i güldürdü!..

YUNAN taraftarların Atina’daki maç öncesinde Ulu Önder Atatürk e ağır hakaretler içeren pankartlar açmasından sonra şimdi de Norveç cephesinden saçma sapan bir istek geldi. Vikingler in hocası Hareide, Frankfurt ta seyircisiz oynanan maçlarda tribünlerin üzerine serilen dev Atatürk posterinden rahatsız olduklarını belirtip, "Türk oyuncular Atatürk ü görünce aşırı motive oluyor. O yüzden o posterin kaldırılmasını istiyoruz" ifadesini kullanıp, UEFA ya başvurdu. Tribünlerde yer alan taraftar resimlerinin de kaldırılması gerektiğini vurgulayan Hareide, "Tribünlerin tamamen boş olması gerek" dedi. Bu sözlerin sadece seyirci resimleri kaldırılsın bölümünü değerlendiren Fatih Terim in tepkisi sert oldu: Sevgili meslektaşım cansızlardan bu kadar rahatsız oluyorsa, canlılarla ne yapacaktı merak ediyorum. Verilen bu ceza galiba yetmedi. Pankartların Türkiye diye bağırmayacağını bilmemek bir teknik direktör için çok kötü bir şey. Oyuncularımız ise kendi aralarında, "Adamların ödleri patlıyor. Bu ne korkaklık. Sadece yeneceğiz. Canlarını acıtmayacağız ki" diye dalga geçiyorlar.

Hiç yorum yok: