Pazar, Mart 11, 2007

PAZARIN SOHBETI.

8 Mart kadinlar gününü kutladik.Bu gün 11.Mart ve asagidaki haber.Desenize gene bir 8.Marti bekliyecegiz.Yazik yazik cok yazik...

Şok itiraf: Bakire değilim ki...
Güzel şarkıcı Ebru Elver, katıldığı canlı yayında "bakire" olmadığını itiraf etti.

Daha gecen gün sitemiz de gereken cevabi vermis idik.Yok kendini sabah programlarinda zannediyor
’Senin yoncanı yiyeyim’ cezası

AKP’li Mimarsinan Belde Belediye Başkanı Bozgeyik 65 kursiyer için düzenlenen diploma töreninde "Yonca şeklindeki kavşak ne zaman bitecek" diye soran M.Z.’ye "Senin yoncanı yiyeyim" cevabını verince mahkemelik oldu. Bir genç kıza herkesin önünde hakaretten mahkum edilen Bozgeyik, 1740 YTL para cezası ödeyecek.

Tv.lerde seyrederken en güzel sahne Polis arkadasin "kameralar önünde sov yapmayin demesi"Ne yapsin onlarda alistilar her gün her gün karsilastiklari sov misali olaylara.

CHP milletvekilinin çantasını çaldılar
İKİ kapkaççı, Dolapdere’de CHP İstanbul Milletvekili Zeynep Damla Gürel’in kullandığı otomobilin camını kırarak çantasını çaldılar. Yaya olarak kaçan kapkaççıların çaldığı Gürel’in çantasında 550 YTL, milletvekili kimliği, CHP üyelik, kredi, ATM, sağlık sigorta kartları, ehliyet, nüfus kağıdı ve Nokia marka cep telefonu bulunuyordu.

Kabahat kürk olmus kimse giymemis.Peki biz gördügümüz de ne yapiyoruz.Hemen ilk önlemi kendimiz aliyormuyuz.Yoksa kafa sallayip yanindan gecip bir olay oldugu zaman
avaz avaz bagirip uzman mi oluyoruz.

Rögar özürlü şirket mağdur durumdaymış

Rögar kapağını güvenli bir şekilde takmayarak 5 yaşındaki Dilara Dumrul’un ölümüne neden olan MVM şirketinin yetkilileri, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a firmalarının itibarının zedelendiğini ve mağdur olduğunu söylediler.

Hayirli Pazarlar Saygilarla.

Hiç yorum yok: