Salı, Mart 20, 2007

Türk degiliz Adam da degiliz !...

Biz Türküz O Alman




Foto galeri Manken Doğa Bekleriz, Şebnem Schaefer'ın DYP saflarından siyasete atılmasını eleştirirken, "Bir kere Şebnem Almanyalı.Bizler Türküz, o Almanyalı. Almanya'da yetişmiş. Bizim gelenek, görenek, örf ve adetlerimizden bihaber.Biz Türküz o Almanyalı, ne alaka. Daha Türkçe'yi bile döğru düzgün konuşamıyor, kendini nasıl ifade edecek. Kendini ifade edemeyen bir insan nasıl bir partiyi temsil edecek" dedi.
Hürriyet.

Yorum : Sayın Manken Doğa Bekleriz.Size yerden göğe kadar hak veriyorum.Bu kadar zamandır.Yurttaşlık görevi olan seçme hakkını bile vermiyen bu gün iktidar olsun muhalefet olsun bütün hükümetler bizleri yurttaşı olduğunu görmedikten sonra sizin bu sözleriniz.Deve de kulak.
Ufaçık hatırlatma keşke bir de tam olarak açıklaşa idiniz.Almanlar da bize siz "A l a m a n" değilsiniz diyorlar.
Kaldıkmı ortada hadi bakalım bize bir isim bulun ki biz de kimliğimize kavuşalım.
Saygılarla.
Dip Not.: Hürriyet'in vermiş olduğu tv reklamlarında söyle deniyor."Hadi oy hakkı veriniz.Bunca senelerdir ihmal ettiniz."Onlar da Adam yerine geçsinler" Hayret Türk değiliz.Adam bile değilmişiz.

2 yorum:

Toplu İğne dedi ki...

anneannem böyleleri için af buyrun biri bok diğeri kaka der. doğa denen şeyimsi bayan önce cumhuriyetin kuruluş tarihini öğrensin, cumhurbaşkanımızın ismini bir yere bakmadan söylesin, türkiye'de şu an kaç il var onu söylesin, mecliste kaç adet milletvekili ve parti temsil ediyor onu söylesin. kim alman kim türk diye karar vermek o cahil cühelaya mı kalmış? basının suçu yine. bunları adam sanıp ağzılarından çıkanı haber olarak verip bunlara pirim yaptırttıkları için.

saygılar ve de sevgilerimle

ERDIL dedi ki...

Koskoca Hürriyet tv reklarimda Bunca zamandir oy hakki vermediniz adam yerine koymadiniz diye bangir bangir reklam yaptiktan sonra manken kizcagiz dese ne olur.Ne zannediyorlar köyünden alip Avrupanin tam ortasina attin o da 60 yildir.Piril piril gencler yaratti .Yillarca vatanina elinden geldigi kadar madden ve manen destek cikti.Onu ADAM yerine koymadiniz diye reklam yapiyorsun.
En kötü günlerinde o adam yerine koymadin dedigin adam gazeteni iki misli ücrete satin alarak okudu.Basin reklam anliyisi buralara kadar düsmüs.
Sag ol benim igneli kizim.
Saygilarla.