Pazartesi, Temmuz 16, 2007

Benim şerefli oyum....


6 gün sonra sandık başındayız.23.Temmuzdan sonra seçeceğimiz.Saygı değer vekillerimiz.Onları bekliyen çok zorlu günler için dün meydanlara topladığı sevgili halkına neler anlatmışlar.Bu günki gazetelerden kısa kısa.
"Öyle ağlıyor ki, aman Allah'ım! Baykal 'gel sana Yeni Cami'nin önünde mendil açalım' diyorum. Durumun düzelir"
"Sayın Baykal senin kılavuzun karga. Sen gel bu kılavuzunu değiştir. Biliyorsun kılavuzu karga olanın ... Yoksa hep rezil olacaksın, durumun iyi değil. Niye dürüst davranmıyorsun?"
"Biz seni tanırız Sayın Bahçeli. Bu ülkeyi nereye götüreceğini de biliriz. Gelip de bize milliyetçilik tanımı yapma"
"Babası kaçak, kardeşi kaçak, kendisi çok akıllı. Mazotu 1 YTL'ye satacağına önce babanın borçlarını öde."
Gül, Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in şu anda görevinin dolduğunu belirtince, kalabalıktan 'yuh' sesleri yükseldi. Gül de "Lütfen 'yuh' demeyin. Hissiyatınızı biliyorum ama haklıyken haksız durumu düşeriz"
"Mücahit Erbakan" ; "Kendine oy ver, aslına dön", "Domuzcuya oy yok".
“Benimle ilgili bu dedikoduların ardında Acaristanbul olayı vardır. Mehmet Sevigen oradaki villasını nasıl almış onun hesabını versin. Acaristanbul’da yaptıklarımızın intikamını almaya çalışıyorlar. Ancak dedikodudan başka bir şey değil. Bırak 600'ü 6 evi ispat etsinler göreyim."
“Bunu iddia edip de kanıtlamayan da şerefsizdir”
Bakan Osman Pepe ağzını bozacağına çocuklarının servetinin kaynağını açıklasın.”
"ne Acaristan’da ne Acarkent’te villam yoktur. Bunu kendi ayıplarını suçlarını örtmek için ortaya atmak şerefsizliktir. Hele ortaya atıp kanıtlayamamak daha büyük alçaklıktır."
“İspatlayamayan şerefsizdir”
"PKK kamplarının da bulunduğu Kuzey Irak’ın elektrik ihtiyacı Türkiye'den karşılanıyor. Olay bununla da kalmıyor. Türk halkına 12.4 kuruştan verilen elektrik Kuzey Irak'a 8.8 kuruştan satılıyor. Ortaya çıkan zarar ise Hazine'den karşılanıyor."
"CHP İzmir Milletvekili Erdal Karademir, PKK kamplarının da bulunduğu Kuzey Irak’ın elektrik ihtiyacının, "AKP’nin yandaşı olan Karadeniz Toptan Elektrik Ticaret AŞ tarafından" sağlandığı."
"Daha neler var neler"
"Eski Adalet Bakanı Cemil Çiçek, bazı yargı mensuplarının çetelerin düzenlediği seks partilerine katılması ile ortaya çıkan duruma çok üzüldüğü."
"Baykal 'Kriz tüccarı'"
""AKP'nin yuhu Baykal'ın yuhuna benzemez."
"6 sıfırı sildiniz. Peki bu sıfırlar nereye gitti? Milletin cebine mi, oğlun Ahmet ile Bilal'in cebine mi gitti? Bursla okuttuğun evladın nasıl oluyor da 2 milyar dolarlık gemi alıyor"
"Zana'nın alana gelişiyle birlikte hareketlenen kalabalık sık sık Kürtçe "Yaşasın Apo" sloganı attı."
Zeki Sezer dün; "Karnı aç insanlara sadece laiklik diyerek gittiğinizde sonuç alamıyorsunuz. Artık siyaset farklı şeyler yapmalı'".
Şaka şaka sadece özetler, aynen kopyala, yapıştır.
Yukardaki söylevler koca koca büyüklerimin söyledikleri bana ait değildir.
Ne de olsa o sözler onlara ait.
Biraz dikkatli olmam lazım kaynağını gayet bariz göstermem lazım.Ne de olsa telif hakkı diye bir şey var değilmi !...
Saygılarla.


Hiç yorum yok: