Cumartesi, Haziran 30, 2007

ALIŞTIKMI NE !...


Bu Cesur Savcı da Sürüldü.
AKP'li Samsun Büyükşehir Belediyesi’nde ihalelere fesat karıştırmak ve yolsuzluk gibi iddiaların üzerine giden Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Gökçınar Balıkesir’e tayin oldu.
Samsun’a ise Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı Osman Öztürk atandı
Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu, 2007 yılı Adli ve İdari atamaları gerçekleştirdi. Atamalar sonucunda Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Gökçınar, 4 yıldır görev yaptığı Samsun’dan Balıkesir’e tayin oldu.
AKP’li Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın da tutuksuz yargılandığı 4’ü tutuklu 43 kişi hakkında ‘Birden çok ihaleye fesat karıştırmak’, ‘rüşvet almak, vermek, aracılık etmek’, ‘irtikap ve zimmet’ gibi suçlardan açılan davalarla tanınan Başsavcısı Ahmet Gökçınar’ın yerine Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı Osman Öztürk atandı.

Başsavcı Gökçınar’ın tayin olması Samsun kamuoyunda şaşkınlık yarattı. Büyükşehir Belediyesi’ne yapılan ‘A Takımı’ operasyonuyla kentte ön plana çıkan Başsavcı Gökçınar, “Burada çok güzel çalışmalarda bulunduk. Devlette devamlılık esastır. Samsun’da bulunduğum süre içerisinde iyi hizmetlerde bulunduğumu düşünüyorum” dedi.K.Aktif Haber.
Şimdi gelde bu habere yorum yaz.
Yok yazılmaz ayıp olur.Filanca ilin filanca Baş hekimi hastaneyi modern bir şekilde
işletmeye açtığı için bir başka ile atanmadımı.Ya bir Valimiz açıkça fikrini söyliyince Merkeze çekilmez mi.Gittiği il de gecesini gündüzüne katan Emniyet amiri şehri it kopuk dan temizledi diye atanmazmı.
Yok bu habere yorum yazılmaz, yazıldığı zaman düzen bozulur.
Allah dan o kişiler adam sende demiyip sil baştan görevlerini sonuna kadar yürütüyorlar.
Onun için onların yoruma ihtiyaçları yok, işe sarılmakla yorumlarını kendileri yazıyorlar.
İyiki az da olsanız varsınız.
Saygılarla.

Hiç yorum yok: