Perşembe, Nisan 03, 2008

ŞAKAMI yoksa ACI GERÇEKMİ !!!


Bükreşte'de yapılan Nato toplantısında bügün Mini-Atombombası hakkında bi karara varılacak...
Fransız gazetesi„Le Canard enchainé“ verdiği haberde arka kapılar ardında Mini-Atombombası kullanımı hakkında haberlerin sızdığını yazıyor..

Mini-Atombombası? Hakikaten bu haber doğruluk taşımaktamıdır?

Her ne kadar bu gibi haberlerle tanınmasına rağmen şimdiye kadar şaşırtıcı olan haberlerin doğruluğuna imza atmış bir gazete.Son olarak Nicolas Sarkozy'inin apartman skandalı gibi.

Şu anda ele alınan 150 sayfalık Nato'nun yeniden yapılanması içerikliğinde Mini-Atombombası da yer aldığını yazmakda.Eski ABD başkanlığına Fransa,Almanya,İngiltere ve Hollanda'nın da benimsediği; bu reformun Ocak aylarında teslim edildiği yolunda.
Bu prezentasyonla terör örgütlerinin ilerde toplu imha silahlarına karşı yıldırıcı olacağını ifade etmektedirler.
Bir çok Nato üyeleri tarafından da benimsenmektedir.Tabıkı bu gibi kullanım neticesinde de karşılaşılacak negatifler bilinmeyenler hanesi geçeceğide başka bir gercekdir...
ABD çokdan Mini-Atombombasını hazırladığını.Fransa ise böyle bir yapıma sicak bakmamaktadır...
Bu gün Dünyamızı bekliyen İklim değişimi ve Buzulların beklenenden daha çabuk erimesi ile ilgili çarelerde bir türlü anlaşmaya varamayan gelişmiş bu ülkeler.
Yapılacak olan atılımların maliyeti ile itirazlarını bir ton yükseğe çıkarmalarına rağmen.Silah sanayisine tam gaz yatırımlar yapmakda çekinmiyorlar.
Belki de beklenen felaketler kapılarına dayandığı zaman kendilerini böyle mini de olsa nükler silahlarla savunacaklardır.
Kimbilir !!!
Saygılarla.

Hiç yorum yok: