Salı, Nisan 08, 2008

CIMBIZ...


Arkadaşım Tilki


'80 eşli adam'cuma günü bir çiftlik evine düzenlenen tarikat operasyonunda 534 kadın ve çocuğun tahliye edildiği bildirildi.

'Öldürme yetkileri yenilendi'Onlara 'hayalet ordu' deniliyor. İşledikleri cinayetlerin hesabını vermeleri gerekmiyor.

'Seyirciye saygısızlık'“Bilmedikleri işlere karışmasınlar. Ben parti nasıl değiştirilir öğretiyor muyum? Nasıl partiden partiye geçilir öğretiyor muyum? O da bana mesleğimi öğretmesin”

'Rüşvet vermek ile almanın hukuki niteliği aynı değil mi.'“Laiklik anlayışı yanlış bu yeniden yorumlanmalı” Bu Atatürk’ün zamanından beri aynı laiklik anlayışı. Demek ki amaç başka.

´ATEŞ EDENİ TANIMIYORUZ´partiyle ilgisi olmadığını ve tanımadıklarını söyledi; şölende yöneticilerle en önde yer aldığı ve `bozkurt' işareti yaparak tekbir getirdi.
Son nokta: Merkez'den yapılan yazılı açıklama. İl Teşkilatı'nın görevden ...

'Kaybetsen ne kaybedersin'!Bir kulübün kaderini değiştirebilecek bir maç.
Hem de dertsiz, tasasız. Kaybetsen hiçbir şey kaybetmeyeceğin, kazansan dünyayı yerinden oynatacağın bir oyun.
Bu maçta kayıp yok yani.
Kazançsa sonsuz...

'En tehlikeli yollar'!
"Geçmemeniz" gereken bu yolları bir kenara not edin, çünkü bu yollarda seyahat, büyük cesaret istiyor...

'Ankara'da felaket senaryoları yazmayı', boş vehimler üretmeyi, düz giden işleri sekteye uğratmayı kendine iş edinmiş olanlar;bugüne kadar millete bedel ödetecek hiçbir uygulamaları olmadığını, bundan sonra da olmayacağını belirterek 'Şunu herkes bilsin ki sular yokuş yukarıya akmaz, Türkiye, demokrasi mecrasından geri döndürülemez'

‘damsız tatil yapılamaz’ Tüm turizmcilerin üzerinde birleştiği ortak nokta ise ‘tek veya birkaç kişiden oluşan erkek müşterileri kabul etmeme uygulaması’. Uygulamaya gerekçe olarak ‘bayan müşterilerin rahatsız olabileceği nahoş durumların ortaya çıkmaması’ olarak gösteriliyor.

Saygilarla.

Hiç yorum yok: