Cuma, Kasım 24, 2006

BU AYIP KIMIN....

Gecenlerde gece saat 1 siralarina konulmus bir x tv.nin Ö.Haber programinda icler acisi bir program seyrettim.Orada 12 ile 16 yaslarinda cocuklarin Istanbul'un ortasinda nasil pazarlandigi gösteriliyordu.Bu resimler ihbar kabul edilerek yapilan baskin sonucun da suclularin yakalanmasi.Ekip bu haberden 4 sene sonra akil edip ayni mekana gidip bu konuda tekrar cekim yapiyor.Degisen bir sey yok 4 sene icinde durum daha da berbat.Ilk okul önlüklü kiz cocugunun o eve girisi.Dahasini yazmama ihtiyac yok cocugunu pazarliyan Anneler vs.vs.Tabii ertesi günü Polisin baskinlari.
Peki 4 seneden sonra ayni manzaralari mi ? Görüyoruz.Tabi ki hayir o cocuklarin yas düzeyi bebek yasina düsmüs oldugunu görüyorum.Gecen ayi unutmiyalim.4 sene evveline kadar giderek bu yasdaki bir tecavüzlerle ilgili haber bulamadim.Peki bu cocuklari kurtarmak la o aileleri cezalandirmakla
bir netice alabilecekmiyiz.O muhiti yikip cicek bahcesi yapsak bu aci gercek
lerin önüne gecebilecekmiyiz. Kocaman H A Y I R o sucu isliyen kisiler o cocuklarla yatip kalkan, cemiyetin sözde saygin kisileri ellerini kollarini salliyarak aramizda dolastigi müddetce HAYIR. 4 sene sonra bakalim yas da kalmadi;Yazabilecegimiz "17 aya kadar düstük."
Neden bu gün! Ögretmenlerimizin ekranda okul önlüklü cocugu gördügü zaman nasil agladiginin anisina.
Saygilarla.

"Küçük yaşta 5 kız çocuğu, fuhuştan kurtarıldı "


FATİH SULUKULE'DE YAPILAN FUHUŞ OPERASYONUNDA ERKEKLERE PARA KARŞILIĞI PAZARLANDIKLARI ÖNE SÜRÜLEN 5 KIZ ÇOCUĞU GÖZALTINA ALINDI

Fatih Sulukule'de yapılan fuhuş operasyonunda, erkeklere para karşılığı pazarlandıkları öne sürülen 5 kız çocuğu gözaltına alındı.

Sulukule'de küçük yaşta kız çocuklarının fuhuşa zorlandıkları ihbarını alan İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, operasyon başlattı. Ahlak Büro Amirliği ile Çocuk Şubesi ekipleri Yunus timlerinin katılımıyla operasyon düzenledi. Operasyonda çoğu yıkık ve kullanılamaz görünümündeki fuhuş mekanları tek tek basıldı. Baskını önceden haber alan kişilerin kaçarak gizlendiği mekanlarda yapılan aramalarda aralarında yaşı küçük kişilerin de bulunduğu 5 kız çocuğu gözaltına alındı.

Fuhuş yaptırıldıkları ileri sürülen küçük yaşta 2 kız çocuğu Çocuk Şube Müdürlüğü'ne diğer 2'si ise Ahlak Büro Amirliği'ne götürüldü.

Olayla ilgisi olmadığı belirlenen bir kız çocuğu ise serbest bırakıldı. Kız çocuğu, kameraların görüntü almaması için hızla uzaklaştı.
Net.Haber.

Hiç yorum yok: