Perşembe, Kasım 02, 2006

UTANIYORUM !...

blog layouts


Neden . Neden .. Neden...

Tecavüz'e Uğrayan Bebek Yürüyemiyor

Tecavüz öncesinde yürüyebilen talihsiz çocuğun, travmaya ve korkuya bağlı olarak şu an ayaklarının tutmadığı açıklandı.
İzmir'in Menderes ilçesinde, 4 gün önce dövüldüğü iddiasıyla hastanede tedavi altına alınan ve tecavüze uğradığı tespit edilen 1,5 yaşındaki N.N.B, tedavi gördüğü Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinden taburcu ediliyor. Tecavüz öncesinde yürüyebilen talihsiz çocuk, travmaya ve korkuya bağlı olarak şu an yürüyemiyor.
N.N.B'nin, evrakının tamamlanmasının ardından, Jandarma ekiplerinin denetiminde Sosyal Hizmetler çocuk Esirgeme Kurumunun yuvasına teslim edileceği belirtildi.
Gazetecilere bilgi veren N.N.B'nin tedavisini üstlenen doktorlar, küçük kızın psikolojik desteğe uzun süre ihtiyaç duyacağını belirterek, teslim edileceği yuvada psikolojik desteğin sürdürüleceğini kaydettiler.
N.N.B'ye hastanede kaldığı sürede tetkikler uyguladıklarını ifade eden doktorlar, olay öncesinde yürüyebilen talihsiz çocuğun, travmaya ve korkuya bağlı olarak şu an yürüyemediğini belirttiler.
Hastanede, yetersiz beslenmeye bağlı olarak kansızlık teşhisi konulan ve ilk müdahalesi yapılan N.N.B'nin tedavisi kalacağı yurtta sürdürülecek.
OLAY
Menderes ilçesinde, annesi F.B. tarafından sağlık ocağına götürülen 1.5 yaşındaki kızı N.N.B, yapılan muayene sonrası İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine gönderilmiş, vücudunda morluklar ve makatında yara bulunan çocuğun sert bir cisimle dövüldüğü yönünde rapor verilmişti.
Rapor üzerine başlatılan soruşturma kapsamında, F.B. ile evinde kaldığı Y.V., M.D. ve ev çevresinde "gözcülük" yapan A.A. gözaltına alınmıştı.
Çocuğun divandan düştüğünü öne süren ve olayla ilgilerinin olmadığını söyleyen Y.V., M.D, A.A. ve anne F.B. tutuklanmıştı.
Hastanede yapılan incelemede ise çocuğun tecavüze uğradığı belirlenmişti.
Eger 1,5 yasindaki cocuga tecavüz ediliyorsa.Bunun utanci 72 milyonun alnina yazilmistir.
Bunu ancak Tek güvencimiz Adalet silebilir.Yoksa ölünceye dek tasiriz.
Kaynak.A.Haber.
Saygilarla.
Son Dakika.
VARAN I.
Anne serbest

İşkence gördüğü, hastane raporunda tecavüze uğradığı haberiyle kamuoyunu ayağa kaldıran, 17 aylık N.N.B’nin annesi F.B. avukatının bir üst mahkemeye yaptığı itiraz sonucu tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Olayda tutuklanan 3 erkeğin ise tutukluluk hali sürüyor.
Hürriyet.
Ben cehl adamim.Biliyorum bu kadar cehl olmama ragmen her kisi sucu ispat edilemedigi
müddetce sucsuzdur.Vah bebegim vah."O bebegin su anda Anne kokusuna kucagina ihtiyaci var"diyelin de.Annesinin kucaginami verelim.vah bebegim vah.Allah rizasi icin biri beni bu konuda aciklasin.Hic olmazsa bir kisi ciksin desin ki sil be kardesim bu igrenc yaziyi hemen sileyim.
Vah bebegim vah....

3 yorum:

Jilfeym dedi ki...

büyük felaket bu
insanlık ayıbı

ERDIL dedi ki...

Hocam kelimelerin tükendigi zaman.
Adaletin imtihan günü.
Aynada ki sircanin karasi.
En acisi bu gibi insanlarla ayni havayi solumamiz.

ERDIL dedi ki...

Gulfi kardesim.Cok haklisiniz.Ayni anda cok yanlissin.Yorumda kullandigin kelime ile insan ben göremedim onu eger o varsa ben insanligimdan feragat ediyorum.
Saygilar.
Dip not: acil olarak PC.ni virus testinden gecir malesef sakli bir virus pc.ne girmis.Göndermis oldugun email'le diger pc lere bulasma olanagi tasiyor bendeki program tespit etti.