Pazar, Haziran 11, 2006

PAZAR'IN SOHBETI...


Hepimizin cicekleri vardir,odalarimizi süslüyen.Kimisi bir köseyi kapmis, digeri pencerinin pervazini.Onlar korkmaz yükseklikten, sarkarlar yari bellerine kadar balkonlardan. Peki kimdir bunlar evimizi isgal eden? Bu!.. Pazar sohbeti olsun dostlar sizlerle :)
Onlari anlatayim sizlere.Yooo bakin burada okuduklariniz aramizda kalacak.Dünya da bir yeni atilim onlarin dünyasinda, yarim asiri buluyor ispati yönün den.Kanadali bir Profesör agacin dali dibinden mi , yoksa 10 cm birakilacak mi diye,ömrünün 27 senesini vermis.Ispati bu kadar sene sonra kabul edilmis.Eh ben de bir yarim asir daha yasamiyacagima göre bu bir sohbet olarak kalsin. Onlari ne kadar taniyorsunuz ?Araniz da bir bag varmi ?Oturup onlarla her hangi bir konuyu tartisiyormusunuz ?Sevincinizi dertlerinizi onlara anlatiyor veya onlarinkini dinliyormusunuz ? A a onlarmi diye sormayin!.. Odanizda gecen her seyden haberleri var.Sizlerle üzülürler, sizlerle sevinirler.Simdi gülüyorsunuz, öylemi iste ispati cekin resimlerini bir hafta sonra tekrar cekin o zaman ne kadar hakli oldugumu gözlerinizle görebilirsiniz.
Yanliz basbasa kaldiginiz zaman onlarla konusun"yoksa adama deli derler birileri"sonra bütün ictenlikle onlari dinleyin.Size neler anlatacaklardir: onlarin hüzünlü anlari ve sevinclerini dertlerini duyacak, iciniz de hissedeceksiniz.Bazi zaman odaniz da kendi kendinize kaldiginiz zaman, birileri odayi sizinle paylastigi hissine kapilmazmisiniz ? Bazende ürperirsiniz.Ya agaclikli yolda giderken arkanizda bazi seyler duymazmisiniz ? Takip ediliyormuscasina.Ya gecenin sesizligini bazi anliyamadigimiz sesler bozmazmi hic!...
Pazar Sohbeti üzerin de daha fazla vaktinizi almiyayim. devami öteki Pazar ' a,Bu yazdiklarimin ilim dünyasin da nasil algilandigini anlatacagim.Fiziksel yönleri ile.Yanliz israr ettiler bazi sikayetleri varmis bir kacini siralamami istediler.Nedenleri de haftaya;
1- Bize su nasil verilir ögrenin
2-Zirtpirt yerimizden oynatmayin.
3-Günesten kendinizi nasil koruyorsaniz bizide öyle koruyun.
4- Aile fertleri ile tanistirin.
5-Isten geldiginiz de bize degilde topragimiza dokunun da nasil bir gün gecirdiginizi bilelim.
6-Biz sizi taniyoruz, sizden önce vardik.Sizler bizim yanimiza geldiniz.Tecrübe konusur yasam mücadelesini birazda bizden ögrenebilirsiniz.
Dostlar iyi Pzarlar haftaya görüsmek üzere.

Sevgiler saygilar.

Hiç yorum yok: